Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Programul Grupului de Tehnologii Științifice Aerospațiale din China

17/12/2019

Până în 2020, Grupul de Tehnologii Științifice Aerospațiale din China va derula o serie de proiecte majore precum o stație spațială cu echipaj pe termen lung, întoarcerea de pe Luna după prelevarea de probe, sistemul global de navigare prin satelit Beidou, prima aterizare și explorare a planetei Marte. Anunțul a fost făcut de Yuan Jie, directorul general al grupului.

De semenea, până în anul 2030, Grupul de Tehnologii Științifice Aerospațiale din China va participa la proiectele privind revenirea de pe Marte și alte planete mici, după prelevarea de probe, dar și la explorarea spațială a planetelor locuibile din sistemul nostru solar.

Yuan Jie a arătat că specialiștii din China vor lansa un nou aparat de zbor spațial care va ajuta la descoperirea și cercetarea planetelor locuibile.

Pe de altă parte, China planifică, în anul 2020, lansarea unui dispozitiv de explorare care va face deplasarea pe planeta Marte, contactul urmând să aibă loc în anul 2021.

Până în 2045, Grupul de Tehnologii Științifice Aerospațiale din China se va implica în dezvoltarea capacității pentru plasarea unui echipaj pe planeta Marte.

Sursa: Radio China International

Last modified: 17/12/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *