Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Punctele importante ale discursului lui Xi Jinping la recepția de Festivalul de Primăvară

07/02/2019

Președintele Xi Jinping a ținut un discurs la o recepție de Festivalul de Primăvară organizată în Sala Mare a Poporului de la Beijing duminică. Aici sunt câteva extrase importante din discursul său.

– În ultimul an, țara a înaintat în mod activ campaniile de eliminare a riscurilor majore, de reducere țintită a sărăciei, de prevenire și controlare a poluării, cu rezultate remarcabile obținute în proiectele de reducere a sărăciei.

–Reformele militare și de apărare s-au extins la un nivel mai profund, diplomația țării majore cu caracteristici chineze a deschis un nou capitol, iar guvernarea Partidului s-a îmbunătățit în continuare.

– În noul an, China ar trebui să adere la noua filozofie a dezvoltării, să promoveze dezvoltarea de înaltă calitate, să continue lupta acerbă în “cele trei bătălii critice” împotriva riscurilor, sărăciei și poluării și să facă pași coordonați ca să asigure o creștere constantă, să continue reforma, să facă ajustări structurale, să îmbunătățească nivelul de trai și să se protejeze împotriva riscurilor.

– Ar trebui făcute eforturi pentru a crea un simț tot mai mare de împlinire, fericire și securitate în rândul oamenilor, pentru a promova o creștere economică susținută și solidă și pentru a menține legea și ordinea ca să pună bazele fundamentale spre a construi o societate moderat prosperă din toate punctele de vedere și să celebreze cea de-a 70-a aniversare a înființării Republicii Populare Chineze cu realizări mărețe.

– China ar trebui să amplifice dragostea oamenilor pentru familie și pentru țară, să cultive și să practice valorile socialiste de bază, să promoveze spiritul patriotismului, colectivismului și socialismului și să susțină combinarea dragostei pentru familie cu dragostea de țară astfel încât fiecare individ și fiecare familie să poată contribui la marea familie a națiunii chineze.

Sursa: China Xinhua News

Last modified: 07/02/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *