Bine ai venit! | 欢迎访问网页

RELAȚIILE DE PRIETENIE DINTRE AUTORITĂȚILE CHINEZE ȘI CELE DÂMBOVIȚENE

08/07/2019

Cu o colaborarea fructuoasă, ce durează din 2013 până în prezent, autoritățile dâmbovițene și cele chineze au o relație strânsă de prietenie legată prin schimburile de experiență acumulate în vizitele oficiale reciproce efectuate de către reprezentanții celor două popoare.

Județul Dâmbovița este direct legat de Republica Populară Chineză, prin Excelența Sa Răzvad-Basil Vasilică Constantinescu, fapt ce determină de ambele părți o deschidere dată de sentimentul ”de acasă” întâlnit ca turiști în fiecare din cele două țări.

Într-una din vizitele oficiale făcute de către delegația română în China, membrii acesteia s-au delectat cu priveliștea acaparantă a dealurilor Guilin– în traducere ”pădurea de cassia”, acesta fiind un oraș ce miroase a scorțișoară din august până în octombrie, când cassia – arborii de scorțișoară sunt în floare.

Locul este renumit pentru peisajul ireal al dealurilor de calcar, ce dau locului o frumusețe aparte, sursă de inspirație pentru poeți și pictori de-a lungul secolelor, dar și pentru cititorul nostru pentru care am scris despre aceste frumuseți în articolul ”Turist în China – Dealurile Guilin”.

Ne bucurăm de prezența prietenilor chinezi și prin județul Dâmbovița, în luna aprilie 2019, meleagurile sudice bucurându-se de prezența Excelenței Sale Jiang Yu.

Întâlnirea de lucru a vizat relațiile bilaterale dintre cele două părți română și chineză, dar și oportunitățile de investiții, subliniindu-se cu mare bucurie importanța celor 70 de ani de colaborare diplomatică dintre părți.

Întrun cadru pozitiv și plin de optimism, județul Dâmbovița își așteaptă turiștii chinezi și realizările minunate ce vor urma în spiritul prieteniei româno-chineze.

Last modified: 08/07/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *