Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Se deschide un nou parc turistic in Chaka Salt Lake din China

15/07/2019

Chaka Salt Lake este situat în orașul Chaka, provincia Qinghai din vestul Chinei. Acest lac natural salin cristalizat este situat la o altitudine de 3.059 de metri, lacul avand o formă ovală și acoperind o suprafață de 105 kilometri pătrați. Lacul salin natural a primit 3 milioane de vizitatori.

Există numeroase sculpturi uriașe împrăștiate de-a lungul lacului la intrarea în zona pitorească.

Sarea substanțială și substanțe minerale acumulate în lac pe o perioadă lungă de timp, fac ca forța de plutire să fie de opt ori mai mare decât apa de mare și aproape aceeași cu cea a Mării Moarte.

Există o lungă cale ferată care se extinde până la centrul lacului. Vizitatorii pot merge de-a lungul pistei pentru a vedea peisajul splendid.

Sunt recomandate peisajele frumoase să fie vizitate atât la răsărit, cât și la apus. Cel mai bun moment pentru a se vizita ar fi din iulie până în august. Se consideră că inhalarea aerului umed cu conținut de săruri este deosebit de bună pentru plămâni.

Noul parc, numit Sky No. 1, are 14,19 kilometri pătrați și presupune o investiție de 91 milioane de dolari.

Activitățile ce vor avea loc în noul parc vor fi: plimbarea cu barca, plimbările cu balonul cu aer cald, cămilele și plimbările cu cai.

Lacul a câștigat denumirea de “Oglinda cerului”.

Last modified: 15/07/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *