Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Sectorul de software din China înregistrează o creștere mai rapidă

09/10/2018

Sectorul de software și IT din China au raportat o creștere rapidă a încasărilor și profiturilor în primele opt luni ale anului, conform datelor oficiale.

Veniturile totale ale sectorului s-au ridicat în ianuarie-august la 3,95 trilioane de yuani (574,19 miliarde de dolari americani), în creștere cu 14,8 la sută față de anul precedent, crescând de la 13,8 la sută în aceeași perioadă cu un an în urmă, potrivit Ministerului Industriei și Tehnologiei Informației (MIIT).

Profiturile combinate ale acestui sector au fost de 492,4 miliarde de yuani, în creștere cu 13,7 la sută de la an la an, accelerând ritmul de creștere de la 12,1 la sută un an mai devreme și de la 13,5 la sută în primele șapte luni.

Datele MIIT au arătat, de asemenea, o creștere mai rapidă a exporturilor, și majorarea atât a numărului angajaților, cât și a nivelului salariului mediu.

Sectorul de software și IT a cunoscut o dezvoltare rapidă pe parcursul ultimilor ani datorită inovațiilor bazate pe internet și transformării sectoarelor tradiționale.

Sursa: China Xinhua News

Last modified: 09/10/2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *