Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Shanghai găzduiește peste 700 de sedii regionale ale corporațiilor multinaționale

24/09/2019

Un total de 701 corporații multinaționale şi-au înfiinţat sedii regionale în Shanghai până la sfârșitul lunii august, conform comisiei municipale a comerțului.

Printre acestea, 106 sunt sedii pentru regiunea Asia-Pacific, demonstrând, astfel, că orașul este un important centru operațional pentru multe corporații multinaționale atât din China, cât și din Asia-Pacific, a precizat comisia.

Numărul de centre de cercetare și dezvoltare finanțate din străinătate a ajuns la 451 la sfârșitul lunii august,10 fiind lansate recent, în primele opt luni ale acestui an, a adăugat comisia.

Datorită dezvoltării prospere a acestor sedii, investițiile străine în Shanghai au menținut o creștere rapidă, cu 4.611 noi proiecte de investiții cu capital străin înființate din ianuarie până în august, respectiv cu 47,8 la sută mai mult față de anul precedent.

Luna trecută, Shanghai a lansat noi politici pentru a atrage întreprinderi din lumea întreagă, potrivit cărora cerinţa pentru totalul activelor companiilor-mamă ale sediului regional a fost ajustată la 200 milioane de dolari americani.

Pentru a facilita și mai mult cercetarea și dezvoltarea, Shanghai intenționează să adauge pe lista de protecție a orașului mărci comerciale renumite care sunt vulnerabile de a fi încălcate, pentru a oferi sediilor regionale servicii mai bune de protecție a proprietății intelectuale.

Sursa: China Xinhua News

Last modified: 24/09/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *