Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Single’s Day – cea mai mare sarbatoare online

11/11/2020

China este una dintre cele mai mari puteri economice din lume si domina si in domeniul inovatiei si al tehnologiei.

Single’s Day a aparut pentru prima data la Universitatea din Nanjing in 1993. Legatura dintre oamenii singuri si aceasta zi, 11.11, este data de cifra “1”, care face trimitere la singuratate, iar sarbatoarea este o replica la Valentine’s Day.

Single’s Day este sarbatorita pe 11 noiembrie si reflecta cea mai mare sarbatoare online din China. Totodata, exista o multime de traditii grozave de care se poate profita la maximum cu aceasta ocazie: ziua in care sarbatoresti ca esti singur si alegi sa lasi tristetea a o parte

Single’s Day a devenit cea mai profitabila ocazie de cumparaturi online din lume, vanzarile atingand 25 de miliarde de dolari in 2017. In 2019 vanzarile au ajuns la un miliard de dolari in primele noua minute de la lansare, depasind cu usurinta Black Friday si Cyber ​​Monday combinate.

Sarbatoarea reprezinta un real succes, astfel incat trei milioane de lucratori, 4.000 de avioane si de nave de transport marfa s-au pregatit pentru astazi. Peste 250.000 de branduri participa la evenimentul din 2020.

Cel mai mare retailer online din China, Alibaba Group Holding Ltd, a inregistrat in prima jumatate de ora a Zilei Celibatarilor, vanzari record de aproximativ 56,4 miliarde de dolari.

Last modified: 11/11/2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *