Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Tehnologia mașinii zburătoare AirCar a fost vândută în China

27/03/2024

AirCar, realizată de profesorul Stefan Klein, a trecut toate testele cu o viteză de 160 km/h la o altitudine de 243 de metri și a fost aprobată de Autoritatea de Transport din Slovacia.

Mașina zburătoare a lui Klein Vision a efectuat primul său zbor interurban în iunie anul trecut și a trecut peste 70 de ore de teste în conformitate cu standardele Agenției Europene de Siguranță a Navigației Aeriene.

Alimentat de un motor BMW și combustibil normal, AirCar a zburat timp de 35 de minute între două aeroporturi slovace în 2021, folosind piste pentru decolare și aterizare.

Ce este absolut de vis la această mașină e că durează puțin peste două minute pentru a se transforma într-un avion.

Mașina a fost supusă unor teste riguroase, completând 70 de ore de teste de zbor și peste 200 de decolări. și aterizări pentru a îndeplini standardele stricte de siguranță.

AirCar ascunde sub capotă un motor BMW, ajungând la o viteză de 190 km/h, putând zbura la o altitudine maximă de 2.500 de metri.

Tehnologia din spatele unei mașini zburătoare, dezvoltată inițial și testată cu succes în Europa, a fost cumpărată de o firmă chineză.

Prototipurile precum AirCar trezeste entuziasm si ne arata ca ceea ce mult era posibil doar prin imaginatie sau ca vis, acum devine realitate.Compania Hebei Jianxin Flying Car Technology Company, cu sediul în Cangzhou, a achiziționat drepturile exclusive de fabricare și utilizare a aeronavelor AirCar.

Compania Hebei Jianxin Flying Car Technology Company deține acum drepturi exclusive de a produce și utiliza aeronave AirCar.

După ce a deschis calea în dezvoltarea revoluției vehiculelor electrice, China dezvoltă în mod activ soluții de transport cu avionul.

 

Last modified: 27/03/2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *