Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Tehnologii chineze noi și înalte expuse la Expoziția Mondială de la Dubai 2020

10/04/2019

Tehnologii privind radiotelescopul sferic chinezesc cu calibrul de 500 de metri FAST, satelitul Beidou, 5G și alte tehnologii noi și înalte chineze în IT, educație, transport și alte domenii vor fi expuse la Expoziția Mondială „Expo Dubai 2020″, ce va avea loc în perioada 20 octombrie 2020 – 10 aprilie 2021, a transmis marți Comitetul Chinez pentru Promovarea Comerţului Internaţional (CCPIT).

Conform aceleiași surse, Pavilionul Chinei la această ediție a Expoziției Mondiale de la Dubai va avea ca temă principală “Edificarea unui destin comun al omenirii – creație și oportunități” și va oferi vizitatorilor multe exponate interactive, precum simulatorul pentru conductorul de tren automotor, automobile inteligente și altele.

Marți a fost făcut public și proiectul de construcție a Pavilionului Chinei, care a fost numit “Lumina națiunii chineze”. Având forma unui lampion, acesta va cuprinde elemente culturale chinezești, precum cele patru mari invenții: hârtia, tiparul, busola și praful de pușcă și va fi împodobit cu sticlă și ferestre cu desene tradiționale chinezești.

Sursa: Radio China International

Last modified: 10/04/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *