Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Universitatea Transilvania a reprezentat România în China

29/05/2019

În perioada 16-20 mai, Shenzhen a fost gazda celei de-a XV-a ediții a Târgului Internațional al Industriilor Culturale.

La eveniment au luat parte, ca expozanți, peste 40 de țări din întreaga lume, iar România a fost reprezentată de către Universitatea Transilvania din Brașov, care a răspuns invitației Ambasadei României în Republica Populară Chineză.

Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al României, E.S. Basil Constantinescu, a participat la acest eveniment alături de echipa de brașoveni.

Cinci cercetători ai Universității au pregătit un program de promovare a României, care îmbină tradițiile românești cu modernitatea, prin soluții inovatoare de promovare culturală și turistică.

Publicul a avut oportunitatea să descopere bisericile fortificate din România prin intermediul unei aplicații de realitate virtuală, a putut admira arta meșteșugului românesc prin expoziția de cusături, picturi tradiționale și costume populare și totodată,a putut să descopere frumusețile naturale ale României din fotografiile expoziției.

Echipa Universității Transilvania a pregătit o experiență interactivă pentru vizitatori: o aplicație de VR (reaitate virtuală) a Evului Mediu pentru tir cu arcul.

Last modified: 29/05/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *