Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Vești bune pentru investitorii străini din Shanghai

20/08/2019

Shanghai a elaborat o serie de politici pentru a continua deschiderea industriei serviciilor către investitorii străini și facilitarea comerțului cu servicii.

Politicile permit accesul mai larg pe piață pentru investitorii străini în sectoare precum investiţiile, cultura și divertismentul, turismul, editurile, licitaţiile, sănătatea și comerțul.

Întreprinderile străine vor avea dreptul la un tratament egal cu firmele autohtone și eforturi suplimentare vor fi depuse pentru protejarea proprietății intelectuale a corporațiilor transnaționale în procesele de bază și componentele din lanţul industrial.

Politicile deschid și mai mult comerțul transfrontalier de servicii, în special comerțul digital, transportul maritim și industriile financiare, dar, în acelaşi timp, facilitează comerțul pentru a ajuta la transformarea orașului într-un centru de inovație științifică.

Unele politici vor fi implementate mai întâi în zona-pilot de comerț liber din Shanghai.

“Noile politici vor îmbunătăți și mai mult mediul local de afaceri și competivitatea orașului în participarea la cooperarea internațională, contribuind la promovarea construirii centrului comercial internațional”, a declarat Hua Yuan, directorul Comisiei Municipale a Comerțului din Shanghai.

Guvernul municipal va lucra la reglementări și supraveghere pentru îmbunătățirea controlului și prevenirea riscurilor și va pregăti mai multe politici pentru următoarea rundă de deschidere, a spus Hua.

În prima jumătate a acestui an, producția industrială a sectorului de servicii din Shanghai a crescut cu 9,1 la sută până la 1,17 trilioane de yuani (166 miliarde de dolari americani), reprezentând 71,2 la sută din PIB-ul orașului.

Sursa: China Xinhua News

Last modified: 20/08/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *