Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Vicentiu-Daniel Gheorghe in vizita la Radio China International

31/10/2013

Unul dintre cei mai activi şi unul dintre veteranii ascultatori ai sectiei de limba romana a Radio China International (RCI), Vicentiu-Daniel Gheorghe, a fost prezent, miercuri, alaturi de echipa redactionala din Beijing care pregateste si asigura programele pentru Romania si Republica Moldova.

Aflat la finalul unei vizite de o saptamana in China, in cadrul unui program derulat si dedicat de RCI celor mai active cluburi ale ascultatorilor din intreaga lume, V-D Gheorghe este presedintele Clubului Radio China International din Romania, infiintat in anul 2010. Clubul s-a dezvoltat de la an la an, a deschis cooperari cu Casa Romano-Chineza, iar recent a inaugurat portalul www.chinaro.ro

„Numarul membrilor clubului nostru a ajuns la aproximativ 2.000, acestia fiind raspanditi pe tot globul, din Romania pana in Canada. Suntem un grup de romani pasionati de China si de radio, principala noastra forma de comunicare si intalnire fiind pe Internet”, a declarat Gheorghe.

Pasiunea acestuia pentru China si pentru programele RCI a aparut in 1991, din aceea perioada fiind unul dintre ascultatorii activi si premiati in cadrul concursurilor organizate de sectia de limba romana.

„Pasiunea pentru Radio China International s-a nascut din dorinta de a afla stiri si informatii despre China, iar sectia de limba romana este singura sursa de stiri din China. Peste pasiunea jucariilor si lucrurilor Made in China, din copilarie, am adaugat pasiunea de a asculta postul de radio din Beijing”

Invitat sa petreaca o saptamana in China, in calitate de presedinte al Clubului Radio China International din Romania, Vicentiu-Daniel Gheorghe a avut din nou ocazia sa viziteze Marele Zid, Orasul Interzis, Templul Lama si Templul Cerului, redescoperind capitala chineza dupa cinci ani.

 

Sursa: Radio China International

Last modified: 06/11/2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *