Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Vinul produs in China se alatura celor mai bine vandute marci din lume

05/09/2017

Vinul produs in China devine din ce in ce mai cautat, alaturandu-se celor mai vandute marci din lume. Doi vinificatori chinezi (China Changyu si Great Wall Wine) au fost printre primele 10 branduri de top din lume in anul 2016, in ceea ce priveste vinul produs de catre acestia.

   Doua marci de vin din China, intra in topul celor mai vadute marci din lume: 

Publicatia Britanica “The Drinks Business” a realizat un sondaj, conform caruia reiese ca China Changyu, este al patrulea cel mai bine vandut brand in materie de vinuri, din lume. Great Wall Wine s-a incadrat ca fiind al 10-lea cel mai bun brand din lume, in materie de vinuri.

   Cum stau lucrurile in legatura cu importul de vin din China:

Changyu si Great Wall Wine, domina consumul intern in China, iar companiile se indreapta spre pietele internationale. Great Wall detine marci atat in Chile cat si in Franta, in timp ce Changyu exporta pe mai multe piete europene importante, inclusiv in Marea Britanie.
Consumul de vin produs in China a crescut cu 7% in  2016, iar “The Drinks Business” estimeaza ca pana in 2020, China o sa devina a doua piata de vinuri din lume.

Importurile de vin realizate in China, continua tendinta de crestere economica sustinuta in prima jumatate a anului.

Discutam de o crestere a importurile totale de vin  de 407,37 milioane de litri,  reprezentand o valoare, de  aproximativ 1,475 miliarde USD,  in primele sapte luni ale anului. Astfel, discutam de o crestere anuala de 15,49% in volum si de 7,65% in valoare.
Importurile vinului vrac a crescut cu 18,93% in volum , ajugand pana la 94,2 milioane de litri, in timp ce valoarea sa a crescut cu inca 36,33%, ajugand pana la 79,2 milioane USD,  in perioada ianuarie-iulie, comparativ cu aceeași perioada a anului trecut.

Last modified: 05/09/2017

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *