Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Volkswagen lansează un nou model de vânzări în China

11/12/2020

Gigantul auto a anunțat lansarea unui nou model de vânzări în China şi va deschide showroom-uri în centrele oraşelor pentru vehiculele electrice la care va oferi preţuri fixe, renunţând la sistemul convenţional de vânzări din industria auto.

Societatea mixtă deţinută de Volkswagen şi compania chineză SAIC Motor a deschis primul showroom conform noului sistem în Hangzhou. Magazinul este numit “ID. Store X” şi vinde maşini electrice din familia ID.

Volkswagen a anunţat că va deschide 40 de magazine „ID. Store X” în 29 de oraşe din statul asiatic în următorii doi ani.

Autorităţile de la Beijing vor ca până în 2025 vânzările de vehicule electrice şi hibride pe piaţa chineză să reprezinte 20% din vânzările de maşini noi.

Analiştii sunt optimiști și se aşteaptă ca în acest an să fie vândute pe piaţa chineză aproximativ 1,1 milioane de vehicule electrice şi hibride.

Volkswagen vrea să vândă până la 28 de milioane de mașini electrice până în 2028, jumătate dintre ele în China, potrivit unui anunț al companiei germane.

Un alt obiectiv pentru grupul VW este ca, până în 2025, 20% dintre vânzările globale să fie reprezentate de mașini 100% electrice.

Portofoliul grupului Volkswagen este format din 12 mărci, printre care automobilele VW, Audi, Porsche, Skoda, Lamborghini, Seat, Bentley şi Bugatti, dar şi camioanele MAN şi Scania.

Pe piaţa vehiculelor electrice din China, Volkswagen concurează cu Tesla şi Nio Inc.

Last modified: 11/12/2020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *