Bine ai venit! | 欢迎访问网页

Xi Jinping felicită Târgul Internațional al Comerțului de Servicii China 2019

30/05/2019

Târgul Internațional al Comerțului de Servicii China 2019 a debutat marți la Beijing, prilej cu care președintele Chinei, Xi Jinping, a transmis un mesaj de felicitare.

Liderul chinez a arătat că odată cu procesul globalizării economice, comerțul de servicii devine o componentă importantă a comerțului internațional și un domeniu semnficativ în cooperarea economică și comercială dintre statele lumii, creând noi forțe motrice în creșterea economiei mondiale. Dezvoltarea comerțului de servicii cunoaște perspective promițătoare și un potențial uriaș.

Xi Jinping a subliniat că statul chinez este angajat în promovarea deschiderii către exterior la un nivel și mai înalt, în sprijinirea fermă a sistemului comercial multilateral. China va lărgi accesul capitalului străin pe piața internă în tot mai multe sectoare, va asigura un mediu de afaceri de primă clasă din lume. China dorește să aprofundeze parteneriate investiționale cu alte state în comerțul de servicii, pentru promovarea liberalizării și facilităților comerciale și investiționale, pentru ca globalizarea economică să evolueze în direcția deschiderii, toleranței, inclusivității, echilibrului și beneficiilor comune. Actuala ediție a târgului are următoarea deviză – “Deschidere, inovație, inteligență, integrare”. Doresc ca participanții la eveniment să intensifice schimburile și cooperarea, să promoveze împreună prosperitatea comerțului global de servicii, a mai declarat șeful statului chinez.

Sursa: Radio China International

Last modified: 30/05/2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *